Выставочный комплекс в Запорожье - «Козак-Палац»

logo kazak

Печать PDF

HoReCa

  

КОНФЕРЕНЦІЯ

«Розвиток туристичної привабливості регіону через підвищення ефективності діяльності МСБ сектору HoReCa»

  05-06 грудня 2017 року

ВЦ «Козак-Палац», м. Запоріжжя, вул. Перемоги 70-Б

 

 Завантажити: Концепція заходу | Програма заходу | Презентації спікерів

 

 

Успішний розвиток туристичної галузі складно уявити без розвинутої сучасної інфраструктури гостинності та громадського харчування. Саме цей напрямок бізнесу, об’єднаний єдиним терміном HoReCa (абревіатура від англ. Hotel/Restaurant/Café), став головною темою конференції, що відбулася 5-6 грудня у виставковому центрі «Козак-Палац».

Захід був організований Центром підтримки бізнесу м. Запоріжжя, основаним на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР в рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

 

 

Нещодавно у Запоріжжі була презентована програма розвитку туризму, обрані основні туристичні напрямки, які мають значний потенціал для розвитку. Саме час – активно діяти.

Що допоможе підвищити конкурентоспроможність підприємств сектору, як ефективно застосовувати маркетингові інструменти, проводити кадрову політику, з кого брати приклад та бути сучасними? – Відповіді на ці та багато інших запитань отримали учасники конференції. Більше 150 керівників та спеціалістів готельно-ресторанної сфери Запорізької області протягом двох днів переймали досвід, отримували індивідуальні консультації, брали участь у майстер-класах від успішних та відомих експертів. Адже до «Козак-Палац» завітали представники ЄБРР, проекту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні», «Регіонального фонду підтримки підприємництва в Запорізькій області», Асоціації франчайзингу. Захід об’єднав 25 експертів-практиків – це успішні ресторатори та готельєри Києва, Львова, Одеси, експерти з Італії, Туреччини.

Які поради отримали запорізькі фахівці? Одна з найголовніших рекомендацій - пропагувати національну кухню та традиції, поєднувати їх з сучасними тенденціями. Саме за цим – майбутнє - вважає відомий бренд-шеф Віктор Тітов, який підтвердив свої переконання й на практиці цікавим кулінарним майстер-класом.

Згоден з ним і керуючий партнер «Hospitality Consulting» Мехмет Онкал (Туреччина): «Головна моя порада – подавати туристам місцеві цікавинки та кухню, орієнтуватися на місцевий колорит. Але не забувати про міжнародні харчові традиції».

Консультант Business Development Sales &Marketing Тетяна Гончаренко (м. Львів) впевнена, що важливою умовою розвитку бізнесу є активне використання маркетингових стратегій, «і головне – не забувати, що світ дуже швидко змінюється».

«Отримати впевненість та натхнення для того, щоб змінюватися та ставати краще, допомагають саме такі конференції», - вважає засновник HoReCaKeys Юлія Косенко.

Туристична сфера зумовлює розвиток і багатьох суміжних галузей: виробництво обладнання для готелів та ресторанів, виготовлення спецодягу, клінінг. Сподіваємося, дводенна конференція стане поштовхом для подальших перетворень для всіх її учасників.

 

 

СПІКЕРИ КОНФЕРЕНЦІЇ

 

...

 

ФОТОЗВІТ

23549206 1642680852450050 9100737255831502848 n

 
Вы тут: Главная

Запорожская торгово-промышленная палата

Через сотрудничество к процветанию

Все права защищены

© 2016

Департамент конгрессно-выставочных мероприятий ЗТПП
69005, Запорожье бул. Центральный, 4 
тел\факс +38 (061) 213 50 26, +38 (050) 484 33 67 
Выставочный центр "Козак-Палац" г. Запорожье, ул. Победы, 70-б

Логотип ЗТПП